Επιχείρηση Εσκομπάρ (The infiltrator)

Καλησπέρα σε όλους 😀

Σας κακομαθαίνω αλλά άντε βρε χαλάλι σας , ας βάλουμε και μια καλή ταινία για σήμερα μωρέ λες να το καθιερώσουμε δεν ξέρω τέλος πάντων πάμε να ρίξουμε μια ματιά.

Αρχικά η ταινία είναι αληθινή ιστορία για τον Πάμπλο Εσκομπάρ όπως καταλάβατε όλοι από τον τίτλο και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Robert Mazur με τίτλο                                 “The InfiltratorUndercover in the World of Drug Barons and Dirty Banks”

Σας ακούω και φωνάζεται από κάτω με-τά-φρα-ση με-τά-φρα-ση εντάξει εντάξει                   “Ο Διεισδητής : Μυστικός πράκτορας στον κόσμο των βαρώνων των ναρκωτικών και των βρόμικων τραπεζών.” Ψοφάτε για κάτι ελληνικές μεταφράσεις στις ταινίες σας ξέρω 😛

Καλύτερα τώρα πάμε παρακάτω στα αστέρια της ταινίας, λοιπόν αν και έκαναν καλή δουλειά στην ταινία ο σκηνοθέτης Brad Furman δεν έχει κάνει κάτι τρομερά αξιόλογο πέρα απο το “The lincoln lawyer” το ίδιο ισχύει και για την σκηνοθέτη Ellen Sue Brown.

Απο ηθοποιούς πρωταγωνιστεί ο Bryan Cranston με την Diane Kruger και γενικά αν συνεχίσω με το Cast δεν θα τελειώσω ούτε αύριο. Εξαιρετική ερμηνεία και από τους δύο ο Bryan Cranston τον οποίο λατρεύω σαν ηθοποιό είχε αυτό το στύλ που σου δείχνει οτι μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ρόλο σοβαρό,αστείο,Badass(Όσκαρ για αυτό άνετα).Γενικά η Diane Kruger είναι η Diane Kruger δεν χωράει να πω κάτι άλλο.

Η ιστορία εξελίσσεται με τον Bryan Cranston (Robert mazur) μυστικός πράκτορας να προσπαθεί να φτάσει μέχρι τα υψηλά στρώματα του καρτέλ του Πάμπλο Εσκομπάρ με την βοήθεια της συνεργάτιδας του Diane Kruger και του John Leguizamo (εμίρ αμπρέου). Τα στοιχεία του φόβου και της αγωνίας σε κατακλύζουν στην ταινία φτάνοντας στο αποκορύφωμα της τελευταίας επιχείρησης όπου και η ταινία περνά τα μηνύματα της ναι καλά ακούσατε τα μηνύματα,  περισσότερα από ένα και αυτό την κάνει και μοναδική, στην καλή μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας στην μεγάλη οθόνη.

Αυτά από εμάς για σήμερα καλό βράδυ και καλές βουτιές 😀

Βαθμολογία 9/10

Προτεινόμενες Ταινίες :

Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάϊλι (Tinker Tailor Solider Spy)

Επίχείρηση Αργό (Argo)

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s